Tuesday, April 26, 2011

GLITTER TOMS

Bu aralar inanılmaz bir Toms sevdası başladı bende. Şöyle tam da bahar gelmişken bir çiftim olsun çok istiyorum ve işin güzel yanı satılan her bir çift ayakkabı için ihtiyacı olan bir çocuğa da bir çift ayakkabı veriliyor. Sitesinde İzmir'de satılmadığı yazıyor :( Ben yine de şansımı denemek için Beymen ve Vakkorama'ya bir bakıcam. Sitesinde renklere bakarken bu "Glittered" -parlak- renklilere bayıldım! Pembesi ya da grisinden bir tane isteriiiim :)





6 comments:

ZeynCo said...

Ben internetten aldım klasik brengini 2 günde elimde oldu, inanılmaz rahatlar ama kalıpları dar. ben 38 giyerim ama gelen ayakkabı 37 ayaklara uygun=) satıyorum yenisini istedim bile. kesinlikle çok rahat ve güzeller. isteyen varmı bu arada?=)

New York Lover D. said...

Aaa official sitesinden mi aldınnn? Siteye dönüp bakıım ben gene :) haber verdiğin için çok saol :)

Anonymous said...

Ben de geçen sene hiç hoşlanmadığım bu ayakkabıları bu sene baya beğenir oldum Vakkorama ya uğrayıp bi deniycem mutlaka parlaklarda güzelmiş ilk defa gördüm sağol:)

fashiONözge said...

canım çok güzellermiş gercekten,ben gecen hafta ugradım beymen2e amacantalarar bakmaktan hiç dikkatimi cekmedi tomslar.ama sen bak mutlaka:)

rebeltakipte said...

pembişler çok şekermiş

Followupfashion said...

Parlak olanlarını yeni gördüm,hoş duruyorlar;)