Monday, July 18, 2011

Larry Crowne

Haftasonu, sıkıntılı bir cumartesinin ardından ablamla sinemaya gitmeye karar verdik ama ne seanslara baktık ne de hangi filmler olduğuna. 3D birşeyler izlemek istesek de seansları uymadığı için, o anda uygun olan Larry Crowne'a girelim dedik. Ne de olsa Tom Hanks ve Julia Roberts oynuyor, kötü olmasına ihtimal yok :)

At weekend, my sis and i decided to see a movie. We had no idea about which movies were on the theatre or their showtimes. So we just picked a movie randomly which was "Larry Crowne", although we wanted to see smt in 3D. At least Tom Hanks and Julia Roberts were starring :)

 


Filmin nasıl olduğuna gelirsek,
Julia Roberts'ın arka planda kaldığı, daha çok Tom Hanks'in canlandırdığı Larry Crowne karakterinin değişimini anlatan bir film olmuş. Beğendik mi? Evet, ama filmi "günü değerlendirmek için izlenicek filmler" kategorisine alıyorum. Bu arada filmde "Talia" rolünü canlandıran Gugu-Mbatha-raw o kadar sevimliydi ki!Karakteri, tarzı, kıyafetleri ve uğruna okulunu bırakıp açtığı mağazası..
Kısacası güzel bir haftasonu için, güzel bir seçimdi :)

About movie?
Although Julia Roberts was in background, it was nice to see how the main character "Larry Crowne" has changed. Did i like it? Yeap, but i just can categorize it in the movies which "should be seen for killing time". By the way, the girl who has starred as "Talia", Gugu-Mbatha-raw was so cute. I loved her style and picks to wear.
It was a nice choice for having good time at weekend :)



Kisses,
New York Lover D.

2 comments:

ezginin günlüğü said...

Julie Roberts ı bende çok seviyorum.Merak ettim filmi,bir araştırayım :) Öpüyorum kocamannnn tatlımı :*)

New York Lover D. said...

ezginin günlüğü, izle bence canım keyifliyidi :) öptümmm