Thursday, December 8, 2011

Ben de Ödül-lendim


Canım blogger arkadaşım Ezgi'nin Günlüğü beni ödüllendirmiş, mimlemiş :) Bu mim olaylarını çok sevdiğimden, çok mutlu oldum, Ezgi'ye de çok teşekkür ediyorum :)

Mim'e gelirsek, kendimiz hakkında 7 bilinmeyeni yazıyoruuuz, sonra da 10 blogger arkadaşımıza bu ödülü verip mimliyoruz.

Benimle ilgili "7 fun facts"e gelirsek,

1) Ne yazık ki her kızın annesinin nefret ettiği huyunu aldığı gibi kabullenmek istemesem de titizlik ve düzen takıntım var.

2) 15-16 yaşına kadar futbola inanılmaz bir ilgim vardı, günde en az 3 spor gazetesi okur, İzmir'deki maçları kaçırmaz, küçük bir holigan halinde etrafta dolanırdım ve o yaşlara kadar en büyük hayalim teknik direktör olmaktı :) P.S. Fenerbahçe'liyim.

3) Bisiklet sürmeyi bilmiyorum.

4) Reflüm var, hiç hoş bir durum değil ve buna rağmen hala yediğime içtiğime dikkat etmiyorum!

5) Moda konusunda zevklerim çok çabuk değişir, 2 hafta önce aldığım bir şeyi ben bunu nasıl almışım asla giymem diye bir kenara attığım çok olmuştur. Aynı şekilde dolabımda etiketi üstünde olan yığınla giyilmemiş kıyafet var.

6) İltifat edemiyorum ben. Öyle bir sorunum var, bir arkadaşımın bir şeyini beğensem de ağzımdan o kelimeler nedense çıkamıyor benim.

7) Şimdiye kadar dişlerimden hiç problemim olmadı (inşallah da olmaz!) ve o koltuğa genel kontrol dışında oturmadığım için dişçi korkum var mı yok mu bilmiyorum :)

Gelelim şanslı 10 kişiye!

Iconic Mouse,
Melis Kıyıcı,
Un peu de Tenue, 
Deniz Saatçioğlu,
Lulu,
FashiOnözge,
Box of Vera,
En'style,
Bütü,
Pink Things


Kisses,
New York Lover D.

2 comments:

KOVA KADINIYIM BEN said...

1 ve 3 bende de var :)
hiç binmedim bisiklete ben yaaa

KOVA KADINIYIM BEN said...

beraber bınelım bırgun