Friday, January 6, 2012

Trf İndiriminden Wishlist'im

Malum Inditex grubunun indirimi dün başladı. Henüz mağazalara gidip bakmadım ama lookbooklar ne güne duruyor :) Hemen girdim Zara'nın sitesine, beğendiğim nelerde, ne kadar indirim var bir araştırma yaptım. Zara'nın koleksiyonundan tek parça beğenmezken, wishlistimin tüm parçalarını Trf'den seçtim :)

İşte wishlistim :


Bu metalik clutchları sezonda çok beğenmiştim. Ee fiyatı 29.95'e düşünce tadından yenmez bir hal aldı :) Renk konusunda kararsızım ama bakalım mağazada hangi rengini, hatta herhangi bir rengini bulabilecek miyim :)


Bu çantayı mağazada hiç görmemiştim ama fiyatından ötürü çok minik olduğunu tahmin ediyorum, zira sadece 15.95 lira :) İncelenmesi gerekenlere ekledim.


Kısa topuklu bot arayışıma çare olabilicek gibi duruyorlar :) Gidip denemekte fayda var ama tercihim siyahtan yana olur. Fiyatı 39.95 lira.


Bu botların modelini çok beğendim. Fiyatı 39.95'e düşünce bunlar da incelenmesi gerekenlere eklendi :)



Sezon trendlerine çok uygun olan bu payetli oxfordları çok beğendim! Lütfen bulabiliyimmmmm! :) Fiyatı 39.95 lira.



Glitter görünümlü, karışık renkli bu babetlere bayıldım! Fiyatı 39.95 lira.




Sezonun bir diğer trendine uygun yılan derisi desenli bu babetleri de çok sevdim. Hele sarısı resmen "beni al" diyor :) Bunun fiyatı da 39.95 lira.



72636 kere bakıp elimden bıraktığım bu babetleri hazır fiyatı da 29.95'e düşmüşken almak artık farz oldu! Ama yine renk konusunda kararsızım :)



Son aksesuar seçeneklerim ise bunlar. Ortadaki saç bandının hem rengini hem simli dokusunu çok beğendim. Fiyatı 12.95 lira. Solda gördüğünüz zımbalı deri bileklik tam olarak bir ilk görüşte aşk item'ı diyebilirim :) O da 12.95 lira. Sağdaki glitter kemerleri çok sevdim. Asos'ta sanırım ki aynısını almaktan son anda vazgeçmiştim ama mağazada bulursam bu kez kaçırmıycam. Ortadaki gümüş rengi çok fena göz kırpıyor :) Fiyatı 19.95 lira.

Bir aksesuar delisi olarak farkında olmadan wishlistimde ilk sırayı ayakkabı, çanta ve diğer aksesuarlara vermişim :) Şimdi kıyafet reyonuna geçelim.



Bu güzelliğe yorum yapamıyorum! Hem gayet spor bir model hem leoparlı hem de fiyatı 139.95'e düşmüş!



Üstteki leoparlı kürkün yanı sıra bu kısa kürk ceket sezon başından beri favorim! Fiyatı da 129.95'e düşmüşken bulursam kaçırmıycam!



Bu etekte çok fena gözüm var! Ama tabi ki denemeden bişey diyemicem :) Az biraz indirimle fiyatı 59.95'e düşmüş ama deneyip görmek lazım :)



Nasıl sade ve bir o kadar da şık bir elbise bu :) Çok zarif, çok beğendim. Fiyatı 79.95 lira ve bu da denenmesi gerekenlere eklendi :)



Bu spor penye elbiseye bayıldım ben! Lütfen benim olsuuun! Fiyatı 59.95 lira :)



Ve son olarak, sitede elbise olarak geçen ama benim tunik olarak kullanmayı hedeflediğim bu parça :) Fiyatı da 29.95 lira.


Bakalım hangilerini bulucam, alıcam :) Hangilerini bulamıycam, üzülücem, çok üzülüceeem :( 

~
Kisses,
New York Lover D.

8 comments:

GüzelGül said...

canim listen harikaymis ins hepsinide alirsin :) ben o topuklu botlari aldim aslinda memnunum cok rahat fena sailmaz ama ben kahve renkli olani aldim siyahin üzerindeki tozlar cok cabuk belli oluyor.Zarada öyle tozlu görünce icime sinmedi.

Mein Blog/Blogum

alice said...

tatlım bu 39.95e düşen bootileri ben kaç aydır bekliyorum ama mağazalara gelmedi maalesef.. varmış gibi bi de indirim yapmışlar çok güldüm =))

New York Lover D. said...

guzelgul, teşekkür ederim yorumun için canım bulabilirsem bakıcam :)

alice, hadi ya şu an baya üzüldüm :(

watashi wa sinem said...

dün zara da asimetrik eteği gördüm maalesef indirime girmemiş. 79.90 gibi bişeydi fiyatı. ve inan o etek için çok anlamsız bir fiyat. pazardan siyah bir etek alıp önünü asimetrik kessen de aynı eteğe sahip olursun. bende çok beğeniyordum ama sanırım dikicem :)

Aysun Karaalioğlu said...

ooyy har,ka secimler, umarım hepsi senin olur..

New York Lover D. said...

*SİMONE*, aa sitesinde indirimli görnüyordu üzüldüm şimdi :(

Aysun Karaalioğlu, teşekkür ederim canım umarım :)

watashi wa sinem said...

benimde listemde olduğu için evirdim çevirdim baktım ama eski fiyattı, hemde askıdaki 3 etekte :) yani acaba buna indirim etiketi yapıştırmayı unuttular mı dedim ama... :)

New York Lover D. said...

*SİMONE*, o zaman şu andan itibaren onu wishlistimden atıyoruuum :)