Sunday, November 13, 2011

Carrie & Big

Blogumun headerından ve önceki yazılarımdan Sex and the City delisi olduğumu anlamış olduğunuzu düşünüyorum. Diziyi seri olarak 3 kere, filmlerini sayısız kere izlediğim halde, tekrar tekrar izlemek istiyorum. Öyle ki, diziyi izlerken onların sevinçleri ya da hüzünleri benim modumu bile tüm gün etkiliyor, sanki orda onların yanında tüm olup biteni yaşıyormuş gibi hissediyorum.

Ee diziyi bu kadar sevip de Mr.Big'e aşık olmamak da mümkün olmasa gerek :) 6 sezon boyunca bazen Big'e aşık aşık baktığımız, bazen deliler gibi kızıp Carrie'yle ağladığımız sahneler oldu ama filmle beraber mutlu sonu yakaladık, yıldızımızı barıştırdık biz de Big'le. Bu durumda benim tekrar tekrar bakmaktan sıkılmadığım bu harika çiftin en güzel resimlerini de sizinle paylaşmak şart oldu :)

~
I guess, you understand how I love Sex and the City, from my header and posts I've written before. I've watched all episodes for 3 times and the movie for hundreds time and i wanna watch them again n again. I can't explain how I've embraced their feelings and moods in my own.


So, it's not impossible to love Mr.Big while enjoying the serie so much. We've felt in love with him, then cried with Carrie when we've got mad at him and in the end, i guess we all have became really happy for them. So I wanna share my favorite pictures of them which I dont give up looking at :)















Favorim tabi ki de ilk fotoğraf. Son sezonun, son bölümü yani Big'in Carrie'yi bulmak için Paris'e gittiği o müthiş bölümün müthiş sahnesi...

P.S. En kısa sürede Carrie, Miranda, Samantha ve Charlotte'ın da diziden güzel resimlerini paylaşıcam :)

My fav. is absolutely the first pic. When Big went to Paris to find Carrie...It was JUST FABULOUS!

P.S. Im gonna share my fav. pics of the girls soon :)

~
Kisses,
New York Lover D.

9 comments:

GüzelGül said...

bende cok seviyorum hem diziyi hemde filmleri tiryakisi olmustum :) sabirsizlikla bekledim iki filmide ama kekse dizi hic bitmeseydi :( sarahnin yeni bir filmi cikmis onuda seyretmek lazim :D orda tam bir anne rolüne girmis cok merak ediyorum:)

http://guzelgulozyigit.blogspot.com/

alice said...

şu dizinin boşluğunu hiç bi dizi dolduramadı hala ! =)

New York Lover D. said...

guzelgul, yeni filmi "i dont know how she does it" ben de yükledim ama henüz izlemedim. kötü diye okudum yorumları da ama sırf sjp için izlicem :)

alice, dolduramaz daaa :)

Anonymous said...

bende takipcisiyim , bu dizinin ruhu başka :)

Unknown said...

Biliyor musun sanki beni duymuşsun bu postta,twitter'dan sürekli dizinin cümlelerini retweetleyen ve manolo blahnik'in tasarladığı özel koleksiyon serisini alabilen biri olarak ne aşık olduğumu söylesem az bu diziye.Her şeyi kesinlikle çok farklı bazen tekrar başlasa istiyorum hatta bazen değil her zaman. :))

New York Lover D. said...

STAY ON THE FASHION, kesinlikle! :)

Melis Kıyıcı, hahah :) ay durumdayım diyebilirim, twitterda her gün heralde bişiler retweetliyorum satc ile ilgili :)

zeys said...

Mr big i bende cooook severmm :)

http://zeysfashionroom.blogspot.com/

New York Lover D. said...

zeys, sevmemek mümkün mü :)

Farfalle said...

Tüm sezonlarını zevkle izlediğim bir diziydi. Keşke yeni bölümler çekselerde islesek ne güsel olur dimi:)? Sewgiler...