Monday, November 28, 2011

Movies I've Seen Lately



The Hangover Part 2

İlk filminden sonra çok izlemek istediğim 2.filmi ilki kadar olmasa da yine iyiydi :) Baya güldüm, izlemediyseniz kesinlikle tavsiye ederim :)

Not good as the first one, but good enough to have fun :) 



The Change Up

Bu filmi aslında konusunda çok Ryan Reynolds için izlemiştim, ama tamamen zaman kaybı. Bence oldukça sıradan ve sıkıcıydı.

I watched this movie because of Ryan Reynolds, but it was really boring.



I Dont Know How She Does It

Bu filmi de tamamen başrol oyuncusu için izlemiştim. SJP'nin filmi olur da izlemez miyim :) Ama çook büyük hayal kırıklığına uğradım. Hem onu evin tüm ağırlığını üstünde taşıyan bir anne olarak görmenin verdiği yadırgama duygusu hem de çok sıradan bir konusu olması sebebiyle hiç beğenmedim diyebilirim. Bu yorumumla sanki ona ihanet ediyormuş gibi hissetsem de this is the truth :)

SJP was the main reason why I watched this movie but I really disappointed. I'm not used to see her as a mother who carries all duties of being a working mom, so I guess that's why I dont like it. I feel like I'm cheating on her with this comment but I'm sorry, this is the truth :)



A Little Bit of Heaven

Ağla ağla öldüm filmi izlerken! Başlarda sıkıcı gibi gelse de, benzer senaryolarda filmler izlesek de bu film beni gerçekten çok etkiledi, beğendim. Kendinizi çok karamsar hissettiğiniz, modunuzun düşük olduğu bir zamanda izleyin, bol bol ağlayın rahatlayın hem de filmden sonra kendinizi çok daha iyi hissedeceğinize eminim. Zira bu film benim pek çok şeyi yeniden düşünmemi ve daha optimistik olmamı sağladı.

I really cried a lot while watching this movie. It has had a strong influence on me and made me think something  again. I'm sure you'll be in a better mood, if u see this movie when you feel sad.



Crazy Stupid Love

Yine sıradan ve vasatın üstüne çıkamayan bir film bence. Julianne Moore'un güzelliğine diyecek yok ama :) Ee tabi bir de Ryan Gosling faktörü var ki aklıma başımdan almaya yetti :) Boş vakit öldürmek için izlenebilecekler kategorisinde yine.

It was an ordinary and boring movie. But I can say that Julianne Moore was so beautiful and Ryan Rosling enchanted me :)



Twilight "Breaking Dawn" Part 1

Uzun süredir beklediğim bu filmi tabi ki hemen izledim. Kitabını okuduğum için neler olacağını biliyordum ama yine de heyecanla ve merakla bayılarak izledim filmi. Belirtmeden geçemiycem ki ben çoğunun aksine Jacob'cıyım ve bence bu filmin kahramanı kesinlikle Jacob'dı :) 2.bölüme kadar nasıl bekliycem bir sene bilmiyoruuuum!

I've waited for a long time for this movie. Although I read its book, I watched the movie with a huge excitement and I really enjoyed it. By the way I think Jacob was the super hero of movie :) I dont know how I'm gonna wait for part 2!


Kisses,
New York Lover D.

6 comments:

GüzelGül said...

baya seyretmissin canim :) ben bir tanesini bile seyredemedim :( vaktim olmadi ama bu hafta sinema haftasi ilan ediyorum kendim icin :) bakalim ben beyenecekmiyim filmleri

Mein Blog/Blogum

modamakyajveben said...

hangoveri izlemistim bende.bencede 1. si daha iyiydi.vede film +13 falan yapmalilar,fazla küfürlü ve cok fazla ciplak sahne vardi

deniz saatçioğlu said...

Crazy Stupid Love ve I don't know how she does it i ne zamandır seyretmek istiyorum, bir türlü olmadı.

denizsaatcioglu.blogspot.com

New York Lover D. said...

guzelgul, iyi seyirler :)

modamakyajveben, orası öyle ama komikti yine de :)

deniz saatçioğlu, canım dediğin filmler için çok da bişi kaybetmemişsin diyebilirim :)

Berrilla said...

teşekkürler güzel yorumun için <3 ben de senin blogunu çok sevdim ve hangover 1de 2de kesinlikle çok güzel=)

darkolivee said...

bende çoğunu izledim, ama twiligthi ayrı bir yere koyuyordum, IMDB den düşük puan aldığını duyunca, yok artık daha neler, filmi kalamaya çalışıyorlar demiştim hehhe
ama yok gerçekten kötüydü, tek beğendiğim Bella'nın gelinliği, duvağını tutturduğu saç tokası veee Jacob!du :))

sevgiler canım...