Wednesday, November 30, 2011

Başıma ne geldi bilsenizzzz!
 Dün sabah girebildiğim blogumda, öğleden sonra girdiğimde " Maalesef bu blog kaldırıldı" yazısıyla karşılaştım! Yaşadığım şoku düşünebiliyor musunuz? İlk sorum hacklendim miiiii oldu. Dün girenleriniz varsa, bu yazıyla karşılaşmışsınızdır zaten. Sonra baktım google hesabıma giremiyorum! Tüm gece nasıl sinirli olduğumu anlatamam size. Hiç bir şey yapamadım. Sonra bugün öğleden sonra hesabıma girdiğimde, hesabımı doğrulamam halinde erişimimin sağlanacağı yazıyordu. Google'ın otomatik bant kaydı ile telefonda yaptığım komik ötesi görüşme sonucundaaaa, hesabım doğrulandı ve burdayım :)  Ama 1 gün de olsa yaşadığım stres ve üzüntüyü anlatamam size. İlk düşündüğüm de haftaya salı tam 1 yılı dolucak olan bloguma verdiğim emek boşa mı gitti oldu. Neyse ki herşey halloldu, postlar son hız devam edicek :)

Bu sürede hiç boş durmadımmmm! Uzun zamandır aklımda olan tumblr blogumu açtım :) Dünden beri de tumblr bloglarında boğulmuş durumdayım, sanki wonderland'e düştüm :) Siz de bu hissi yaşamak isterseniz, sizi tumblr'ma bekliyorum http://newyorklover-d.tumblr.com/ :)

Kisses,
New York Lover

6 comments:

alice said...

aaa ne kadar korkunç bi durum !! çok üzülmüşsündür eminim, düzeldiğine çok sevindim canım =)

Gardrop Kedisi said...

geçmiş olsun (: hesapları korumak adına cep telefonu numarasını mutlaka kaydetmek gerekiyor. böyle durumlarda bir sms'le hayat kurtulabilir (:

tumblr benim biricik foto kaynağım, hesap açmayı hiç düşünmemiştim ama özendim şimdi seninkine bakınca (:

Unknown said...

geçmiş olsun canım:)

darkolivee said...

oowww geçmiş olsun, bir daha böyle bir durumla karşılaşmaman dileğiyle...

New York Lover D. said...

Hepinize teşekkür ederim :)

Madam Chic said...

Çok geçmiş olsun canım, yorum için de teşekkürler.

Sevgiler