Sunday, November 13, 2011

Season's Hits - Ethnic Accessories

"Season's Hits" başlığı altında bu sezon gözüme çarpan en hit trendleri sizlerle paylaşacağım bir yazı dizisine başlıyorum :) İlki, daha dün girdiğim mağazalarda dikkatimi çeken etnik desenli aksesuarlar!

I'm gonna make posts about season's trends as article series under the title of " Season's Hits". So let me begin with ethnic printed accessories!
~
Bu sezon etnik desenleri aksesuarlarda sıkça göreceğiz gibi geliyor. Tasarımcılardan çok perakende mağazalarda daha çok gözüme çarpan bu desen kendini en çok çantalarda göstermiş. Açıkçası benim pek tarzım değil, ama farklı bir havası olduğu da kesin :)

Ethnic printed accessories are really trendy this season. Not as much as designer brands, but I see mostly these kinda pieces in retail stores such as Zara. So, this trend does not attract my attention, but it has a cool style :)








~
Kisses,
New York Lover D.

kaynak:lookbook.nu, zara lookbook, stradivarius lookbook

3 comments:

Unknown said...

Güzel parçalar grçektende:))

Yasemin said...

Etnik desenler bana gore de degil. Bir de bunlarin modasi nedense bana cabuk gececek gibi geliyor. Tabi moda bu, simdi bana gore degil deyip, yarin obur gun gozumuz alisir da her rengini alabiliriz:)

New York Lover D. said...

Butik Merve, beğendiğine sevindim canım :)

Lulu, kesinlikle öyle katılıyorum yorumuna :)