Monday, November 14, 2011

Season's Hits - Fur


Her kış tekrar tekrar yükselişe geçen kürk bu sezon paltolardan sonra aksesuarlarda da karşımıza çıkıyor. Lüksün ve zenginliğin simgesi olarak gösterilen kürkler, (hayvan dostu olan bizlerin de tercih etmesi gerektiği gibi) imitasyonlarıyla pek çok perakende mağazada uygun fiyatlarla ulaşılabilir konumda artık. Ee sahip olması kolaylaştığına göre, size de şık kombinler yapmak kalıyor :)

The rising trend, fur shows itself both on coats and accessories this season like every winter season before. Fur has been accepted as a symbol of luxury for a long time, but today's fashion industry presents us another option, imitation fur which we should prefer as being animal friendly persons. You can find fake fur items with affordable prices in retail shops and then the only thing you should do is combining them in a stylish way :)




Alttaki kolajdaki tüm kürk ceket, palto ve yelekler Zara'dan ve fiyatları 169 tl'den başlayıp uzuyooor gidiyor :) İlk sıradaki krem rengi spor kürk cekette fena gözüm var. Öyle bir ceket arayışına girdim şu andan itibaren! :)

All products showed in the following collage were found in Zara's lookbook and I really like the first one, cream fake fur jacket :)




Kürk etoller de bu sezon çok dikkat çekiyor. Hem abiye elbiselerin üstünde, hem ceket ve paltoların yakasında çok şık durdukları kesin. Benim önerimse, etolleri jean ve ceket kombiniyle kullanıp daha günlük bir görüntü yaratmaktan yana.

Fur stoles are very popular recently. You can use them with both night dresses and on your coats' collar as an accessorie. But I suggest you to combine them with jeans and sport jackets to create a daily look.






Son olarak aksesuarlarda, özellikle çantada kullanılan kürk çok revaçta. Hemen hemen her mağazada karşımıza çıkıyor.

Finally I see fur accessories, specially fur bags in almost every shop I visit.





Ve son olarak, sizi ilham alınası müthiş fotoğraflarla baş başa bırakıyorum :)

And, here you can find inspiring pictures :)








~
Kisses,
New York Lover D.

görseller : elle, harpersbazaar, milliyet, koton lookbook, zara lookbook

7 comments:

What's Next said...

ortaya çıkan görüntü muhteşem, biraz protesto gibi olacak ama eklemem gerektiğini düşündüm: mümkünse yapay kürkte giymeyelim, çünkü polyester yapay kürkler üretilirken litrelerce petrol ve türevi malzeme kullanılıyor ki çevreye gayet zararlı.. hayvanların yaşadığı eziyetleri bilmesem gerçek kürk alın derdim ama kürk giymeyelim bence öyle yada böyle :)

yayınlamak zorunda değilsin bunu, kimseyi hedef almadığımı da belirteyim sadece ufacık bi bilgi..

GüzelGül said...

bu kürk
hirkalar,ceketler,sallar,eldivenler vs... cok hosuma gidiyor zarada cok gördüm ama karar veremedim:)

http://guzelgulozyigit.blogspot.com/

New York Lover D. said...

What's Next, rica ederim zaten ben yorumlara bakmıyorum direk yayınlanıyorlar ve fikrini söyleyebilirsin tabi ki :) haksız da değilsin sonuçta

guzelgul, evett Zara'da çok güzel şeyler var :)

Un peu de tenue ! said...

Iyi ak$amlar canim.

Postun çok enteresan. Biliyomusun, babam kürkten e$arp hediye etmi$ti bana, ama hiç kullanamadim ... Üstümde ölmü$ hayvanin kürkünü ta$imak beni hep rahatsiz etti :/ O yüzden dolabimin bir kenarinda duruyor ... Artik çok ho$ "synthétique" kürkler yapiliyor, hakiki sanarsin hatta ;)

Fikrimi payla$mak istedim ;)

Öpüldün :*

New York Lover D. said...

Un peu de tenue !, canım gerçek kürk ben de kullanamam valla aynı hislere sahip olurdum o yüzden imitasyonlar en iyisi :)

crahmanoglu said...

o zaman bulusup sana aldıgım hediye yi görmen lazım !

New York Lover D. said...

Bekliyorum c.r. :)