Sunday, August 4, 2013

InstaWeek #9

Çok uzun zamandır, hatta aylardır zorunlu verilen bir aradan sonra buradayım! Yazı yazmayı, bir şeyler paylaşmayı nasıl özlemişim anlatamam! Youtube'dan aralıklarla olsa da videolara devam ediyorum, oradan da takip etmeyi unutmayın! 

Bugünün postu benim hazırlamaktan çok keyif aldığım Instaweek postlarından, yani geçen haftamın nasıl geçtiğiyle ilgili ufak detayları paylaştığım postlardan biri olacak.


Sabah işe giderken vapurda yapılan kahvaltıma, çocukluğumun vazgeçilmezi "Capri sun" eşlik etti! Yıllar sonra bir iş günü sabahında beni mutlu eden yegane şeydir kendisidir :)


Watsons'ın büyüüüük bayram indiriminde işi biraz abartıp gördüğümü aldım sanırım. Hatta hala aklımda alamadıklarım var :)


Bu aralar anlaşılacağı gibi pembe rujlara merak salmış durumdayım, yeni rujlarımla aşk yaşıyorum! Özellikle Rimmel London 02 ile :)


Hafta sonu akşam yemeği için dışarı çıkıp bir çift ayakkabıyla eve döndüm :) Nude tonların ayakta çok hoş durduğunu düşünen biri olarak bunları almadan edemedim. Bu yaz sık sık kullanacağıma eminim.


Ve bu seriyi Minnoş'un bu süper bakışlarıyla noktalıyorum :) Ablamın kollarında kaçmak için yer arayan, korkulu gözlerle bana bakan bir minik minnoş :)



1 comment:

YUUGEN said...

Ben en çok minnoşu sevdim :)
Birde Maybel. 210 kesin alacağım çok beğendim :)
hazioz.blogspot.com