Friday, September 20, 2013

Sephora Parlak Kalem Ruj 02 - Glossy Raspberry / Sephora Glossy Lip Pencil 02 - Glossy Raspberry


Clinique ilk Chubby Stickleri çıkardığından beri bu tarz kalem rujları çok merak ediyordum. Merak etmemdeki en büyük sebep ise bu rujların normal rujlara göre biraz daha dudak balmı kıvamına yakın oluşuydu, ne de olsa bir dudak balmı manyağıyım :) Clinique'de bayıldığım bir renk bulamadım, aynı şekilde Loreal'in yeni çıkardığı seride de. Fakat Sephora'nın bu 02 nolu Glossy Raspberry isimli rujunun rengine bayıldım! 

I have been wondering lip pencils since Clinique has launched its first Chubby Stick series. Because they are moisturizer as lip balms and it gets my attention as I am a lip balm freak :) I could not find an adorable color in Clinique or Loreal. But this one, 02-Glossy Raspberry got me with its super cute color!




Sephora bu rujları iki farklı şekilde çıkarmış, bir normal ruj gibi olanlar, bir de benim aldığım gibi "glossy" yani daha parlak kıvamda olanlar. Glossy serisi dudağı daha da nemlendiriyor, o yüzden ben tercihimi bundan yana kullandım.

Sephora has two lines for these lip pencils and I chose one in Glossy line since they are more moisturizer and glossy for sure :)


Rengi çok tatlı bir pembe. Dudak rengine en yakın pembe tonlardan biri, o yüzden günlük olarak çok sık kullanılabilir. En kısa zamanda diğer renklerine de bakacağım!

It's a super cute pink and very similar to natural lip color so you can use it with your daily make up looks. I will look for more colors as soon as I can!



Fiyatı : 26.95 TL


XOXO



2 comments:

N@NY said...

love their products , the color is FAB


*(Splash of colors , Splash of food )an outfit already posted on my blog come by and see it to get inspired more

http://artofnanyslife.blogspot.com/

P.S. Follow me on insta & i will instantly follow back @nanyslife

N@NY

мaᖱaмe кoкoş said...

Fiyatına göre harika bence uygun fiyatlı olacağın tahmin bile etmezdim güle güle kullan !