Thursday, September 5, 2013

The Balm - Put a lid on it Eye Primer / Göz Bazı

Herkese selam!
Artık ürün yorumlarına blogumda daha sık yer vereceğim. Bugün bahsedeceğim ürün ise tahmin ediyorum ki pek çok kişiden övgüyle duyduğunuz "The Balm'ın Put a lid on it göz bazı".

Hey everybody!
Now on, Im gonna put more product review posts here. So today Im gonna be reviewing "The Balm Put a lid on it Eye Primer".


Öncelikle göz bazı ne işe yarar, gerekli midir derseniz, göz bazının kullanımındaki amaç far süreceğimiz alanın daha pürüzsüz olması, farın rengini yani pigmentasyonunu daha iyi vermesi, kalıcılığını arttırmak ve farın göz kapağında çizgilenme yapıp kötü görünüm yaratmasını önlemek. Bunun yanında yağlı göz kapakları olanların şikayetçi olduğu, farın göz kapağında dağılmasını ve gün içinde pis bir görünüme bürünmesini önlemeyi vaad eder. Bu durumda eğer makyajlarınızda sıkça far kullanıyorsanız bir far bazı kullanmanızı öneririm.

First of all, if you ask what an eye primer is and what it does, basically it makes your eye makeup last longer. In addition to this, it prevents your eye makeup to get messy if you have oily eyelids and makes your eyeshadow brighter. If you use eyeshadows for your daily makeup, I highly recommend these kinda products.


Önceden Essence'in I love stage isimli bazını kullandım ve hiç ama hiç beğenmedim. Fakat "Put a lid on it" tam olarak bu tarz bir üründen bekleneni fazlasıyla veren bir ürün. Farın rengini daha net vermesini ve gün boyu ilk sürüldüğü gibi kalmasını sağladığını kesinlikle söyleyebilirim. Yağlı göz kapaklarım yok ancak hiç bir çizgilenme yapmadığını da ekleyebilirim. 

I tried "Essence I love stage eye primer" before, and I hated it! But "Put a lid on it" meets your expectations and gives more. I can totally say that it makes my eye makeup look brighter and stays as its first look.  


Soldaki bazsız, sağdaki bazlı hali. Aradaki fark çok net :)
Fiyatı : 22 TL (Gratis)

On the left side there is no primer and the right side has primer under the eyeshadow. The difference is clear :)



XOXO



2 comments:

YUUGEN said...

Bir ara indirime girsin stoklayacağım herkes çok bir sevdi bu ürünü :)
bol bol post okuyacağız o zaman ama videoları bırakma öpüldün :)
hazioz.blogspot.com

Kuzununannesi said...

su ındırımlerden yakalanan ganımetlerı cok sevsemde yakalayamayanardanım...bazlı olan gercekten sahaneee