Saturday, February 26, 2011

WHO, WHERE, WHAT?

Son günlerde gözüme çarpan bazı güzel kombinleri paylaşmak istedim. Bakalım kim, nerede, ne giymiş? :)


Ashlee Simpson LAX Havaalanında leopar kürküyle görüntülenmiş. Leopar ve kürk akımına o da katılmış anlaşılan. Bu arada Ashlee'nin kısa sarı saçlarına hala alışamadım ve sevemedim.


Camilla Belle, Beverly Hills sokaklarında.. İşte sade şıklık, işte güzellik. Çok beğendim !


Hollywood Domino Gala'da karşımıza çıkan Hayden Panettiere oldukça hoş görünüyor görünmesine de elbisesi, saçı, makyajı yaşına göre baya ağır kaçmış. Ama malum bu Hollywood teenleri böyle olgun görünmeye çok meraklı!


Hollywood'un en güzellerinden, Natalie Portman Vanity Fair'in partisine H&M Conscious koleksiyonundaki bu beyaz elbiseyle katılmış. Elbise çok güzel, hamile olunca da bol elbisesi çok yerinde olmuş. Saç, makyaj, aksesuarlar da tamam. Ama o ayakkabılar çok demode değil mi???


Rachel Bilson tarzını en sevdiğim ünlülerden biri. Yine çok beğendim herşeyiyle. Renkli skinnylerin revaçta olduğu bu dönemde, o da tercihini bordodan yana kullanmış. Elinden düşürmediği Burberry çantası yine karşımızda :) Ama ben bu kombinde o botlara aşık oldum diyebilirimmmm !


Yavaş yavaş sevmeye başladığım Vanessa Hudgens, son filmi Beastly'nin LA galasında Julien Macdonald elbisesiyle çok şık. Ayakkabıların rengine ayrı, elbiseyle uyumuna ayrı bayıldım. Çantasını daha pembe tonlarında seçebilirdi ama yine de gözü tırmalamıyor pek.

3 comments:

Followupfashion said...

Hayden küçük kadınlar gibi görünüyor=)

New York Lover D. said...

Evet ama dediğim gibi böyle görünmeye çok meraklılar :)

CMOS said...

Natalie Portman favorim=)