Monday, October 3, 2011

Milan Fashion Week '11 Vol 2.

Milan Moda Haftası'ndan paylaşmak istediğim o kadar çok defile vardı ki tek posta sığması imkansız! Ee o zaman Milan Moda Haftası koleksiyonlarının 2.partıyla devam edelim :)

There are lots of collections shown in Milan FW I wanna share. So lets continue with part 2 :)

Versace


Versace derileri, zımbaları ve denizaltı desenlerini kendi tarzıyla müthiş bir şekilde birleştirmiş ve kendi klasında bir şov hazırlamış.


Bottega Veneta



İlkbahar - yaz koleksiyonu olmasına rağmen biraz daha koyu renkler tercih edilmiş. Yine de tasarımlar ve kullanılan tonlar çok hoş!


Moschino


Moschino defilesinde, tam anlamıyla İspanyol rüzgari esti podyumda. Arada Kovboy tarzı detaylar gözümüze çarptıysa da İspanyol rüzgarı Moschino'ya çok yakıştı bence!


Giorgio Armani


Armani'de düz çizgiler parlak kumaşlarla dikkat çekiyor. Klasik, sade ama şık!


Missoni


Mavi ve sarı tonların hakim olduğu Missoni'de koleksiyon beni biraz hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim.


Roberto Cavalli


Cavalli, parıl parıl gözalıcı bir koleksiyon sunmuş. Her bir parça birbirinden güzel ve doreyle siyahın müthiş uyumu da inanılmaz görünüyor!


Gianfranco Ferre


Ferre defilesinde podyumun hakimi beyazdı. Minimal tasarımlara ara ara renkler canlılık verdi.


Emilio Pucci


Omuz ve göbek dekoltesinin sıkça kullanıldığı defilede, renkler o kadar güzel kullanılmış ki... Tüm koleksiyona bayıldım!


Gucci


Gucci en beğendiğim koleksiyonlardan biri oldu! Şıklık ve zariflik Gucci kalitesiyle buluşunca bence göz alıcı bir koleksiyon olmuş!


Dolce & Gabbana


Geçen sezon bolca gördüğümüz meyve sebze deseni Dolce & Gabbana'nın ana teması olmuş bu sezon. Renkli ve eğlenceli bir koleksiyon, beğendim :)


Kisses,
New York Lover D.

No comments: