Wednesday, July 18, 2012

Love at First Sight "Miu Miu Glitter Tassel Loafer"

Miu Miu glitter yani "parıltılı" ürünler konusunda artık kendini aştı. Hatta ne zaman böyle parlak bir ayakkabı, çanta ya da aksesuar görsem aklıma gelen ilk isim oluyor. Ve bu sabah yine bir Miu Miu'yla, ve yine bir "glitter ayakkabıyla" ilk görüşte aşk yaşadım! Bu güzelliği tarif edecek kelime bulamıyorum ben. Tek söyleyebileceğim keşke benim olsalar! :)

I love love love these Miu Miu glitter loafers at first sight! I cant describe these beautiful pair with words. All I can say is I wish I would have them :)


Neiman Marcus'ta sadece şu aşağıdaki renkleri satılıyor, hem de Türkiye'de olması imkansız bir fiyata, 495$'a. Tabi buna da çok makul bir fiyat denemez ama Türkiye'de satıldığında ya da şu an satılıyorsa bunun en az 2 katı olacağı kesin!

These colors below are sold at Neiman Marcus for $495. 




Bu arada bu postun ardından Neiman Marcus'un sitesine girip kendinizi kaybedebilirsiniz. Zira ben biraz önce öyle yaptım. En sinir olduğum nokta ise Türkiye ile arasındaki fiyat farkı, gerçekten burada kazıklanmanın alasını yaşıyoruz. Örneğin yıllardır araya araya kıvrandığım glitter Toms'lar 54$ ya da hepimizin bayıldığı o rengarenk Marc Jacobs notebook caseler 45$. İnanması çok güç değil mi? Diyorum ki bir katar şeyhiyle evlensem, adamın karısına Valentino'yu alması gibi bana Miu Miu'yu alır mı acaba :)


*Konuyla alakasız bir şey daha söylemek istiyorum. Yaklaşık 2 yıldır kullandığım kişisel twitter hesabımı blogumdan ayrı tutuyordum ancak artık isterseniz takip edebilirsiniz :) https://twitter.com/damlabayko bu adresten ya da yan tarafa eklediğim gadgettan tık tık :) Hemen onun altındaki tumblr ve pinterest sayfalarımı da takip edebilirsiniz.

*P.S. If you wanna follow me on twitter, click https://twitter.com/damlabayko 

Kisses,
New York Lover D.

2 comments:

What's Next said...

ben lacivert & siyah olanına aşık aldım geçen gün vitrinde görüp! altın rengi kadar göz alıcı değil belki ama her yerde altın rengi görmekten böö gelmiş olabilir bana :D

New York Lover D. said...

What's Next, hepsi güzel zaten ama beni de parlak parlak o çekti :)