Saturday, July 21, 2012

Movies

Bu aralar bol bol boş vaktim olduğu için fena halde filmlere sarmış durumdayım. Son zamanlarda izlediğim filmlerden size biraz öneride bulunayım dedim, eminim benim durumumda olup evde sürekli sıkılan birileri vardır :)

Since I have a plenty of free time, I watch something frequently. So I can suggest you a few movies, if you are looking for.

THE VOW


Konusuna bile bakmadan izlediğim bu filme ba-yıl-dım! Romantik-duygusal film severler için mükemmel bir seçim olur. Hele bir de Channing Tatum'un o tatlı romantik hallerini görünce, filme bayılmamak mümkün değil :) Konusunu ise şöyle özetleyebilirim : Evli bir çift (çiftimiz Channing Tatum ve Rachel McAdams) trafik kazası yapıyor ve kadın hafızasını kaybediyor. Eşini, evliliğini, aşklarını hatırlamıyor. Eşi de ona tüm bunları hatırlatmak ve tekrar kendine aşık etmek için uğraşıyor. Filmin ilginç yanı ise senaryonun gerçek bir olaydan esinlenmesi :)

I love it! It would be a great choice if you like romantic movies. It's about a married couple who has a traffic accident. Then wife (Rachel McAdams) loses her memory and forgets her marriage and husband. So the husband (Channig Tatum) tries to remind her everything about their love and marriage. Besides, the movie is inspired by a true story :)


Aslına bakarsanız, filmde bol bol kar manzarası olduğunu düşünürsek bu film tam soğuk bir kış günü, elinizde sıcak çikolatanızla battaniye altında izlemelik :) Yine de bu sıcak günlerinde biraz serinleyeyim derseniz hemen izleyin!


DEAR JOHN


Dear John, tam olarak duygusal, ağlamalık bir aşk filmi :) Yine Channing Tatum'un baş rolde olduğu, Amanda Seyfried'in ona eşlik ettiği bir film. Görevi için farklı yerlerde bulunmak zorunda olan bir askerle, ev izninde tanıştığı kızın aşk hikayesini ve mektuplaşmalarını anlatıyor. Bir Nicholas Sparks romanında uyarlama olunca ne kadar kötü olabilir ki, tavsiye ederim izleyin :)

Here is again a romantic movie and again Channing Tatum stars as lead role when Amanda Seyfried accompanies him. It's a romantic drama about a soldier who falls for college student when he's home on leave. Totally worth to see :)


HORRIBLE BOSSES


Oyuncu kadrosuna bakıp, komedi olunca da illa izleyeyim dediğim bir filmdi. Ne çok iyi ne de o kadar vasattı... Konusuna gelince, adın da anlaşılacağı gibi patronlarından ayrı konularda şikayetçi olan 3 arkadaşın, onlardan kurtulmak için bir kiralık katille iş birliği yapmasıyla başlayan komik maceralar silsilesi diyebiliriz. Vakit geçirmek için izlenebilir :)

It was an average comedy. It's about three friends who conspire to murder their awful bosses when they realize they are standing in the way of their happiness.



JACK & JILL


Baş rolde Adam Sandler'ın olduğu, ikiz kardeşler Jack ve Jill'i beraber canlandırdığı bir komedi filmi. Bana kalırsa kadınlık ona çok yakışmış, tam olmuş :) Jack, Los Angeles'ta ailesiyle yaşayan bir reklam şirketi yöneticisi, ikizi Jill ise fazla abartıyla canlandırılan ve saçma hareketlerde bulunan tam bir kız kurusu :) Film, Jill'in Jack'i ziyarete gelmesiyle başlayan maceralarını anlatıyor. Filmin sürprizi ise Al Pacino :) Spoiler vermiyorum, izlemek isterseniz orta derecede bir komedi bence.

Jack and Jill disappointed me a little 'cause I was expecting more since Adam Sandler was starring in the movie. It's about the twins Jack and Jill who are both played by him and I can say that, he was so cute as "Jill". Family guy Jack prepares for the annual event he dreads: the Thanksgiving visit of his twin sister, the needy and passive-aggressive Jill, who then refuses to leave.


Listemde daha izlenecek çok film var. Sizin de önerileriniz varsa merakla bekliyorum :)

There's more to watch in my list and I look forward to see your suggestions :)

Kisses,
New York Lover D.

3 comments:

PELLORA said...

The Vow i cumartesi izledim ben de..tamamen tesadüf eseri buldum ve bayıldım.. film zevklerimizin benzer oldugunu düşünüyorum o sebeple listendeki eksiklerimi tamamlayacgım :)

Sevgiler

New York Lover D. said...

PELLORA, çok sevindim o zaman :)

Fiona loves beautiful things said...

my favourite is the first one!!!
really good movie