Tuesday, July 17, 2012

Pijama Pants.

Bu sıcaklarda hele ki Antalya'nın nemli havasında insan ne giyeceğini şaşırıyor. Ama sanırım ben bu yaz ne giyeceğimi buldum! Yeni aldığım lacivert pijama pantolonum o kadar rahat ki üstümden çıkartmıyorum. Tam olarak "fildir fildir" dediğimiz cinsten :) Ben bunu hiç ummadığım bir şekilde Lcw'den buldum, siz de en kısa zamanda edinin bence. Ne yazık ki şimdilik lacivertiyle yetinmek zorunda kaldım ama renklilerini bulursam da kaçırmam :) Yazın ayrılmayan bir diğer parçam da pembe espadrillerim. O kadar rahatlar ve rengine de o kadar aşığım ki onlarsız bir yaz olmaz! :)

I really couldnt find anything to wear since it's so hot outside! But I guess, finally I've found what to wear! Here's my new pijama pants I've just bought. I recommend you to get one for yourself immediately :) Another item I wear often is these pink espadrilles. They're so comfortable and I just love their colors :)




Mango tshirt, LCW pants, Forever 21 bag, Bershka sunglasses, H&M earring, Mango bracelet, Ring from Ortaköy, Mango espadrilles.


Kisses,
New York Lover D.

6 comments:

zezee said...

sahsen ben cok sevdim ve hemen boyle bir pantolonu listeme ekledim (: uzerineede cuk oturmus cidden gule gule kullan canim(:

New York Lover D. said...

zezee, teşekkür ederim :) umarım kısa zamanda bulursun sen de :)

Kuzununannesi said...

ohh pufur pufur pantolonlar cok sevıyorum ve sanada cok yakısmıs sefan olsun

New York Lover D. said...

Kokosss, di mi ama :) teşekkür ederim :)

Fashionmania said...

You've cut your hair! It looks fantastic!

New York Lover D. said...

Fashionmania, yeap! thanks a lot :)