Wednesday, March 13, 2013

#mbfwi : Tuvanam

Bildiğiniz gibi Mercedes-Benz sponsorluğunda İstanbul Moda Haftası dün başladı. Defileler son sürat devam ederken, ben de Maybelline'den kazandığım davetiyemle bugün Tuvana Büyükçınar'ın defilesi için oradaydım. Çok ama çok güzel bir koleksiyon gördüm ve harika bir gün geçirdim! Fotoğraf makinesi taşımaya üşendiğim için telefondan çekilmiş bir kaç fotoğraf ile size günün özetini sunuyorum! 

As you know, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul has just began yesterday. Today, I was there to see Tuvana Büyükçınar's collection as a guest of Maybelline. The collection was amazing and I had a great day! Since I was too lazy to carry a camera, I took a few pictures via my iphone and here is the summary of my day!








instagram : newyorkloverd
vine : newyorkloverd


7 comments:

Unknown said...

canımm cok hos gorunuyorsunnn :) sevgiler!

New York Lover D. said...

Serap Tan, çok teşekkür ederim :)

Claudia Finn said...

In LOVE with your Shoes <3

www.stylesfrillsandheels.blogspot.co.uk
Claudia xx

Unknown said...

güzel bi kombin:)

www.prettyinpinkbride.com

New York Lover D. said...

Claudia, yeah, me too :)

Prettyinpink bride, teşekkür ederim :)

What's Next said...

çok şık olmuşsun! kolyeni ayrıca sevdim.. ben karşılaşamadığımıza üzüldüm esas :( buralardaysan eğer, yakın bir zamanda görüşmeyi teklif ediyorum :)

New York Lover D. said...

What's Next, çok teşekkür ederimmm ben de çok üzüldüm ya çok istiyordum görüşelim. ben artık hep burdayımmm istanbula taşındım :) istediğin zaman görüşebiliriz çok isterim :)