Friday, March 15, 2013

Nail Art

Son zamanlarda youtube'daki makyaj ve tırnak bakım videolarıyla kafayı bozmuş durumdayım. Yerli-yabancı birkaç "vlogger" ı takip ediyorum ve şimdiye kadar gerçekten çok şey öğrendim diyebilirim. Tabi bu iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum çünkü artık kıyafet, ayakkabı ve çanta merakıma bir de makyaj malzemeleri eklendi, durum daha da vahimleşti :) Şaka bir yana en beğendiğim ve yapabilmeme şaşırdığım "nail art" desenini sizlerle paylaşmak istedim. Gördüğüm anda asla yapamayacağımı düşünürken, izlediğim videoyla ne kadar kolay olduğuna şaştım kaldım. Fotoğrafların altına izlediğim videoyu ekliyorum, bence çok seveceksiniz!

Recently I am obsessed about make up and nail art videos on youtube. I've been following a few vloggers and learning some techniques and tricks about make up and nail art. I dont know if it is a good thing, 'cause now I'm interested in make up stuffs in addition to clothes, shoes and bags :) So I want to share my favorite nail art design with you. At first, I thought there was no way I could do that. But then, after I had watched the video, I was surprised about how easy it was. I put the video just below the pictures and I'm sure you're gonna love it!



Videoda 3 farklı nail art deseni var, ben ilkini yaptım. Ancak diğerleri de oldukça kolay, bir deneyin derim.

There are 3 different nail art designs in the video, and I chose the first one. Others are quite simple too, just give it a try :)



Son olarak, bir youtube kanalı açma düşüncesindeyim, ne dersiniz? Kullandığım, önerebileceğim ürünler, belki makyaj videoları vs. paylaşabilirim. Henüz çok emin değilim, fakat karar verirsem kesin haberiniz olacaktır :)

Lastly, I am thinking about starting a youtube channel, what do you say? I may share the products I use and recommend or maybe make up tutorials. I'm not sure yet but if I decide to do it, I will let you know :)

instagram : newyorkloverd
vine : newyorkloverd


2 comments:

sunshine said...

ayyy bayıldım cidden çok basit bende en yakın zamanda denicem bunuuu=))eğer bir kanal açarsan seve seve izleyebilirim ;))

New York Lover D. said...

sunshine, çok sevindim o zaman şunu söyliyim ki dün bir video çektim ama bir türlü yüklenmedi bugün halletmeye çalışıcam :) videolar geliceeek!