Thursday, April 25, 2013

Elca, Watsons, Flormar Alışverişi

Herkese merhaba!

Biliyorsunuz YouTube'da makyaj, kozmetik ve bakımla ilgili bir kanal açtım ve şimdiden neredeyse 30'a yakın videom var ve takipçi sayımız 800'e yaklaşıyor :) Hatta itiraf etmek gerekirse blogumu, kanalımla aldatıyormuş gibi hissediyorum diyebilirim :) 

Bugün bahsedeceğim konuya gelirsek, artık yaptığım videolarla ilgili yazılar da yazmaya karar verdim. Bu sayede blogum bir moda blogu olmanın yanı sıra, makyaj blogu olma yönünde de ilerliyor olacak. Bu yazılar yaptığım alışverişler, favori ürünlerim, bitirdiğim ürünler ve yorumlarım, yaptığım makyajlar gibi pek çok konuda olabilir. Ve bugün bu konudaki ilk yazımı sizlerle paylaşıyorum. Geçen hafta yaptığım karışık bir alışverişten bahsedeceğim.


Bu resimde ürünler farklı yerlerden alındı, baştaki ve sondaki iki ürün Watsons'dan, ortadakiler ise Elca Kozmetikten. Elca Kozmetiği aranızda duymayanlar olabilir. Onun için kısaca bahsedecek olursam, Elca, Estee Lauder Grubunu yani Mac, Estee Lauder, Bobbi Brown, Clinique ve daha pek çok markayı Türkiye'ye getiren firma. Elca'nın Maslak-Sun Plaza'da bir mağazası var. Bu mağazayı outlet olarak düşünebilirsiniz. Önceki sezonlara ait ürünleri burada çok uygun fiyatlara satıyorlar. Parfümden, kozmetiğe, cilt bakım ürünlerinden saç bakımına pek çok ürün var. Detaylı bilgi için buradan videomu izleyebilirsiniz ve daha da sormak istediğiniz bir şey varsa yorum yazabilir ya da mail atabilirsiniz :)

1.Bourjouis Healthy Mix Concelear - 34 TL : Ürünle ilgili yorumlarımı henüz videolarda anlatmadım fakat şu kadarını söyleyebilirim, gerçekten çok çok güzel bir ürün. Kapatıcılığının yanında göz altlarımı nemlendiriyor da.

2.Estee Lauder Eyeliner (02-Brown) - 15 TL : Henüz kullanmadım ama elimde denediğim kadarıyla sürümü çok güzel, rengi çok net ve çok kalıcı. Kısaca harika :)

3.Mac Select SPF 15 Fondöten (NC43) - 25 TL : Bu ürün benim ilk Mac ürünüm oluyor :) Aslına bakarsanız bu ürünü tamamen fiyatı uygun diye aldım ama iyi ki ama iyi ki almışım! Harika bir kapatıcılığı var. Biraz yoğun yapıda bir ürün o yüzden yazın kullanmayı düşünmüyorum. Bu ürünle de yaptığım bir makyaj videosu bu akşam kanalımda olacak :)

4.Mac Pro Lash Maskara - 20 TL : İtiraf etmek gerekirse bu ürünü de fiyatından dolayı aldım çünkü elimde kullandığım iki adet rimelim var. Bu ürünü de henüz kullanmadım ama almadan önce denediğim kadarıyla kıvrım verme açısından oldukça başarılı.

5.Down Under Naturals Argan Oil Saç Kremi - 10.32 TL : Bu seriyi denemeyi çok istiyordum fakat bu tarz bir ürünüm olduğu için bunu ablam aldı. Ben de denedim tabi ki ve ba-yıl-dım!!! Detaylı açıklamamı favoriler videomda ve yazımda yapacağım :)



1.Ecotools Deluxe Concelear Brush - 9.95 TL : Ecotools'tan ilk fırçamı da aldım! Denedim ve gerçekten çok beğendim. Kapatıcının yanı sıra, krem far ve karıştırma fırçası ya da aydınlatıcı fırçası olarak da kullanılabilir.

2.Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner (01-Intense Black) - 17.45 TL : Şimdiye kadar hiç jel eyeliner kullanmamıştım ve denemek istiyordum. Bu ürün de çok övülen bir ürün olduğu için bunu denemek istedim. Çok başarılı diyebilirim! Simsiyah, sürümü rahat, kalıcı ve rengini çok net veriyor. Yanında bir fırça ile satılıyor fakat ben fırçasını beğenmedim, farklı bir eyeliner fırçası alacağım.

3.Maybelline Color Tattoo Krem Far (35-On and on bronze) - 11 TL : Bu krem farları denemek için çıldırıyordum diyebilirim. Bunu aldığım Watsons'da çok renk çeşidi yoktu ve içlerinde en çok kullanabileceğim renk olarak bunu seçtim. Swatchını yine bu videoda bulabilirsiniz. Çok beğendim ve diğer renklerinden de denemek istiyorum.



1.Flormar 454 - Asker yeşili
2.Flormar Light Summer LS06
3.Flormar Light Summer LS02
4.Flormar Light Summer LS07



Alışveriş videomu izlemeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın! :)
XOXO


6 comments:

YUUGEN said...

Estee Lauder Eyeliner 67 TL sanırım öyle hatırlıyorum 15 TL aldığını söylediğinde şok oldum. Acaba son kullanma tarihleri yakın ürünler mi olabilir mi böyle bir şey sence?

Sevgiler, http://hazioz.blogspot.com

New York Lover D. said...

hazel çelik, canım açıkçası sanmıyorum, büyük markalar bunlar sonuçta ama bu ürün bir iki tane vardı mesela, tek tük kalanlar bu kadar ucuz :)

Makyaj Kelebegi said...

Bourjoıs kapatıcıyı o kadar çok gördüm ki sanıyorum elimdeki bitince alacağım bir tane.Summer ojeleri denedim.Somon rengi olan çok akışkan geldi bana.Ecotools fırçayı ise severek kullanıyorum.Sende hepsini güle güle kullan :)

New York Lover D. said...

makyaj kelebeği, kesinlikle öneririm kapatıcıyı çok memnun kalırsın :) ojelerin hepsi akışkan ve rengini çok zor veriyor gerçekten 3 hatta 4 kat sürdüğüm oldu ama renkleri o kadar güzel ki değer :) çok teşekkürler :)

Unknown said...

Ben de çok istiyorum şu ecotools un fırçalarından edinmeyi,Gratislerde var sanırım.Alcam alcam yok olmıcak böle mutlaka alcam :))Youtubeta da takip ediyorum seni severek.Bana da beklerim.Sevgiyle kal :))
http://hazioz.blogspot.com

New York Lover D. said...

Aslı Kaplan, ecotools bence de al, ben diğer fırçalarından da bakıcam :) biliyorum canım takip ettiğini, geliyorum sana da :)