Saturday, November 30, 2013

Essence Eye Sorbet Krem Far - 04 Illuminating Plum


Son zamanlarda krem farlara olan ilgim aslında Maybelline'in Color Tattoolarıyla başladı. Essence'in de "eye sorbet" adı altında bu farları çıkardığını görünce denemeden edemedim.



Denemek için, daha doğal tonlarda görünen bu 04-illuminating plum isimli rengi aldım (devamı gelecek muhtemelen). Yapıları inanılmaz kremsi, color tattoolardan daha yumuşak, kremsi ve likidimsi diyebilirim. Bu özelliği aslında hoşuma gitti çünkü bu sayede ürünü elinizle sürmek isterseniz, color tattoolarda olduğu gibi ürünün bir kısmı elinize yapışıp kalmıyor, sürmek istediğiniz yere kolayca yediriliyor. Rengine gelirsek, soğuk bir pembe-mor gibi görünse de swatchını yapınca fark ettim ki oldukça açık bir renk.



Gümüş ışıltılı soğuk bir pembe olarak tanımlayabilirim rengini. Işıltıları oldukça yoğun, günlük makyaja biraz fazla kaçabilir. Belki doğal ve mat renklerle dengelenebilir. Pigmentasyonu da oldukça başarılı. Kalıcılığını çok deneme şansım olmadı ancak color tattolardan daha kremsi ve sıvı oldukları için kalıcılığının onlara göre biraz daha az olacağını tahmin etmekle beraber, bazla sürüldüğünde istenilen sonucun alınacağını düşünüyorum.

Sonuç olarak önerir miyim? Evet.
Fiyatları da oldukça uygun. Gratis'ten 9.95 liraya aldım.
Diğer renklerine de göz atmayı düşünüyorum :)



XOXO




1 comment:

Unknown said...

Antalya' ya hala gelmediler yaa çok merak ediyorum bunu birde şu krem likit rujlarını.. Güle güle kullan :)