Monday, November 18, 2013

H&M Volume Maskara


Herkese merhaba!
Ürün yazılarına H&M'in kozmetik koleksiyonundan bir ürün ile devam ediyoruz. Fakat bu kez bir ürünü ne kadar severek kullandığımdan ve övmekten ziyade yaşadığım hayal kırıklığını paylaşacağım. Bir kaç ay önce aldığım H&M'in volum vermeyi vaad eden bu rimelini sanırım hiç sevmediğim ve kullanmadığım için yazısını yazmakta bu kadar geciktim.


H&M'in kozmetik koleksiyonundan bu maskara hariç, fırça da dahil aldığım her üründen memnun kalmama rağmen bu ürün beni tamamen hayal kırıklığına uğrattı ve kullanmadığım ürünler arasında yerini aldı. Öncelikle ambalajının güzelliğine ve tombul fırçasına kandığımı söylemeliyim.


O koca fırçasına rağmen ne yazık ki fırçayı kabına sokunca hemen hemen hiç ürün almıyor. Aldığı kadarıysa kirpiklerinizin zar zor belli olmasına yarıyor ama onu da sanırım kendiniz fark edersiniz. Kesinlikle rimel sürmüş görüntüsünü vermiyor. Dediğim gibi belli belirsiz kendini gösterirken, hele ki vaad ettiği gibi hacim vermenin yanından bile geçemiyor.


7.95 TL'lik fiyatına göre neyse ki kaybım çok fazla değil. Aslında o fiyata göre çok da olumlu sonuç beklememek gerekirdi ama olur ya bazen çok uygun fiyatlı ürünler bizi olumlu anlamda şaşırtabiliyor. Ne yazık ki bu onlardan biri olamadı. Ola ki H&M mağazasında görür ve de denemeyi düşünürseniz, bence sakın! 8 liranız da olsa cebinizde kalsın daha iyi :)



XOXO






1 comment:

alice said...

ben de H&M'den başka bir rimel aldım ve hiç beğenmedim.. adeta içi boş gibi ne kadar sürsem de bir değişiklik yaratmıyor :)