Monday, October 10, 2011

Such a nice day :)

Bugün, bu yağmurlu, soğuk havaya rağmen o kadar güzel vakit geçirdim ki eve ağzım kulaklarımda döndüm resmen :) Bir kere günün güzel geçiceği hiç ummadığımz bir hocanın dersi erkenden bitirmesinden belliydi. Ee bizim de Turkcell'in nimetlerinden yararlanmak adına sinema planlarımız varken pek güzel oldu.Hangi filme mi gittik? 
FRIENDS WITH BENEFITS! 


Today was such a nice day although it has been raining all the day. I had great time! We were planning to go to the cinema, so we saw the movie,
FRIENDS WITH BENEFITS! 


Film öyle ahım şahım birşey değil ama eğlenceliydi. Bir kere bolca Justin'in kaslarına maruz kalıyorsunuz :) Sonra sık sık New York manzarası!!! Ee tabi kıskanmakla beraber Mila Kunis'in gerçekten çok güzel bir kadın olduğunu fark ediyorsunuz :) Zaman geçirmek için öneririm.

It was not very good, but pretty hillarious. First of all, you're gonna often see the muscled body of Justin :) It includes great views of New York!!! And lastly you're gonna realize that (with jealousy) how beautiful Mila Kunis is!

~
Koton'da ayılıp bayılıp beğendiğim bu paltoyu aldım! Mont, kaban ve kazaklarda %30 indirim devam ediyor, benim gibi yararlanın derim :)  

I bougt that coat from Koton with 30% discount! I loved it at first sight :)



~
Yine yağmura inat bu müthiş renkli ojemle gezdim bugün. Golden Rose, 222 numara. (Göründüğünde çoook daha yeşil aslında)

I hanged around with that amazing color on my nails! (Actually it's green)



~
Son olarak bu ay Türkiye'de ilk sayısı çıkan People Style Watch dergisini aldım. Postumu yapıp dergi keyfime geçiyorum hemen :)

Lastly, i got the magazine, People Style Watch which has published its first issue in Turkey. I'm gonna read it right after posting this writing :)


~
Kisses,
New York Lover D.

7 comments:

Unknown said...

Ojelerini çok beğendm.Yarın ilk işim 222 almak:)

irem örsel said...

Friends with benefitsi çok merak ediyorum en yakın zamanda izlicem, ojen çok güzeel :)

...ebru... said...

merak ediyodum bende bu filmi çok faydalı bi post olmuş canım :)

Unknown said...

Ojelerin rengine bayıldım!!

GüzelGül said...

Bende filmi seyrettim ve cok beyendim.
http://guzelgulozyigit.blogspot.com/

PD said...

bende izledim geçen gün, eğlenceli bir filmdi fakat bence sonu anca filmlerde öyle olur dediğimiz türdendi :)ojeler süpermiş bu arada!

http://iconicmouse.blogspot.com/

New York Lover D. said...

Butik Merve, çok sevindim umarım bulursun hemen :)

irem örsel, teşekkürler :)

...ebru..., sevindim o zamann :)

Melis Kıyıcı, :)))

guzelgul, evet eğlenceliydi :)

PD, kesinlikle öyleydi ama tüm romantik komedilerde "bu asla gerçek hayatta olmaz" demez miyiz zaten :)