Monday, May 6, 2013

Melissa X Forever 21 Ayakkabı Koleksiyonu

Melissa'nın jelly ayakkabılarına bayılmayan yoktur herhalde. Rengarenk ve mis kokularıyla bayanları çok cezbediyorlar. Üstelik ünlü tasarımcılarla yaptıkları koleksiyonlar da çok ilgi çekiyor ve bu koleksiyonlara bir yenisi daha eklendi. Fakat bu kez bir tasarımcı ile değil de, "fast-fashion" diyebileceğimiz bir marka, bir perakende mağazacılık markası olan, benim de ayılıp bayıldığım fakat henüz Türkiye'de sahip olmadığımız Forever 21 ile bir koleksiyona imza attılar. Üstelik şimdiye kadarki koleksiyonlar içinde en uygun fiyatlı ürünler bu koleksiyona ait diyebilirim çünkü fiyat aralığı 19$-23$ arası. Lafı uzatmadan ulaşamayacak olsak da aşık aşık bakabileceğimiz koleksiyonla sizi baş başa bırakıyorum :)






Koleksiyonda bu 5 model ve farklı renkleri var. Benim favorim ilk sıradaki baykuşlu model ve yine resimdeki ten rengi olanı. Ahhh ahhh artık Forever 21 Türkiye'ye gelsiiiiin :)


XOXO!

3 comments:

What's Next said...

benim favorim kırmızı! aynı modelin mavisi bende zaten var ama bir rengine daha hayır demezdim, çünkü tarzına bayılıyorum :)

New York Lover D. said...

@What's Next, şu an seni kıskandım bileeee :)

Seyahattutkunu said...

slm gecen gun forever 21 magazasina ugradim ancak hic birine denk gelmedim :( halbuki 1. siradaki ve yesil olana cok bayildim..

seyahattutkunu.blogspot.com