Friday, May 3, 2013

Nisan'13 Favorileri

Bu ayın favorileriyle karşınızdayım!
Videosunu yayınlar yayınlamaz hemen yazısını da yazmaya başladım. Nisan ayı içinde en sık kullandığım, en beğendiğim ürünleri anlatmaya başlıyorum. Videoyu izlemek için de buraya :)



Bu ürün, Watsons'ın manikür pedikür seti. Bunu çok merak ediyordum ve ay sonlarına doğru aldım. Henüz 3 kere denedim (haftada 1 yapıyorum) ve ben inanılmaz memnunum. Youtube'dan bir arkadaş daha almıştı ve ona çok olumsuz yorumlar gelmiş. Örneğin bir süre sonra tırnak dibini çukurlaştırdığı ya da tırnağa zarar verdiği gibi. Bunlar beni biraz ürkütse de doğru kullanıldığı sürece bence gayet kullanışlı. Ben çok sevdim! 




Bu ayın oje favorileri yukarıda gördüğünüz 3lü.
Alix Avien 231
Pastel 41
Essence 132-break through



Makyaj ürünlerine geçersek bu iki kapatıcı favorilerim oldu. İkisini de net gösteren bir fotoğraf çekmediğim için hemen açıklayayım. Soldaki Golden Rose'un stick fondöteni fakat ben açık rengini (02) alıp göz altı kapatıcısı olarak kullanıyordum. Uzun zamandır elimdeydi ve son zamanlarda tekrar kullanmaya başladım. Zaten resimde gördüğünüz kadar az miktarda kaldı ve kullanıp bitirmek istiyorum. 
Sağdaki ise ilk alışveriş yazımda bahsettiğim Bourjouis Healthy Mix'in kapatıcısı. Harika bir ürün! Göz altlarını hiç kurutmuyor ve çok doğal duruyor. Özellikle yine aynı yazıda bahsettiğim Ecotools concelear fırçasıyla dağıtınca çok güzel bir sonuç alıyorsunuz.



Bir diğer favorim The Balm'ın Nude Tude far paleti. Bu paleti kullanmadığım tek bir gün olmuyor! Aşığım! :)



Rimel favorim Benefit-They're real! oldu. Bu rimeli ilk aldığımda biraz hayal kırıklığına uğramıştım ve çok memnun kalmamıştım. Fakat son zamanlarda neden bilmiyorum hoşuma gitmeye başladı, hatta sadece bunu kullanır oldum. Hatta ve hatta her bayanın sahip olması gereken bir rimel diyorum. Kesinlikle kirpiklerinizi yapıştırmıyor, tel tel ayırıyor ve çok güzel belirginleştiriyor. Söyleyebileceğim tek eksisi ise çift fazlı ve yağlı temizleyicilerle tam anlamıyla çıkıyor.




Avon'un uzum zaman önce aldığım bu ruju en sık kullandığım ruj oldu. Color Trends serisinden "Soul Mate" isimli açık pembe ruj. Kremsi ve glossy bir yapıda ve dudaklarınızı kurutmuyor. Çok doğal ve hoş bir duruşu var. Hiç bitmesin istiyorum :)



Son favorilerim ise vücut ürünleri. 
En soldaki bu ay en sık kullandığım parfümüm : Oscar De La Renta'dan Intrusion isimli parfüm. Bu parfüm annemin yıllardır sahip olduğu, bana göre "anne" kokusu :) En sevdiğim parfüm olmasına şaşmamalı :)
Ortadaki Victoria's Secret'ın çilek ve şampanyalı vücut spreyi. Bence muhteşem bir koku, tam baharlık. Bu ay yine sık sık kullanmaya başladım ve yaz gelmeden biter gibi görünüyor. Böyle bir ürün alacaksanız kesinlikle denemelisiniz :)
En sağdaki ürün de en çok kullandığım vücut losyonum. Bath and Body Works'ün Coconut-Mango karışımı kokusu. B&BW'ün losyonlarına zaten bayılıyorum. Çünkü hem nemlendirme özelliği çok güzel hem de kokuları çok kalıcı. Tropikal kokuları sevenlere şiddetle öneririm :)


Nisan favorilerim burada sona eriyor. Sizin bu ayki favorileriniz neler?


XOXO!



6 comments:

YUUGEN said...

hepsi çok güzel. İrem beğenmemişti videosunu bende izledim. 19 tl ye göre oldukça ucuz bir ürün bulursam bende hemen sepete atıcam rengide pembiş çok şeker.
Güle güle kullan hepsini.
Sevgiler, hazioz.blogspot.com

New York Lover D. said...

@hazel çelik, canım ona da kullananlar deneyimlerini yazmış o yüzden tedirgin olmuş, izleyince ben de oldum açıkçası ama öyle bir etkisini de görmedim :)

мaᖱaмe кoкoş said...

Güle güle kullan o tırnak aletine bayıldım kullanışlıysa güzel olur ama zımbırtılarının ne işe yaradoğını öğrenmem lazım :)

New York Lover D. said...

Kokoş, teşekkürler :) yakında onunla bir video çekeceğim, youtube kanalımdan takip edebilirsin :)

мaᖱaмe кoкoş said...

:)Twiterdan takibideyim orayada atarsan daha kolaylıkla izleme şansım var,çok bloglara baktığını söylemissin videolarını izledim dün neredeyse birçoğunu izledim benim bloğuda ziyarete gelip göz atabilirsin,beğenirsende izleyicim olursun ;)
sevgiler ♥

New York Lover D. said...

Kokoş, videoları da postları da orada da paylaşıyorum :) tabi bloguna bakıcam hemen :)