Wednesday, May 8, 2013

Yaz Trendleri Vol.1 - Aynalı Güneş Gözlükleri

Selamlar!
Yine bir yazı serisi başlıyor gördüğünüz gibi. Bu kez, yaz sezonunda mağazalarda, sokaklarda ve sahillerde bizi bekleyen trendleri gözlemlediğim kadarıyla sizlerle paylaşıyor olacağım. Her ne kadar sezonun trendleri, bir önceki sezonda gerçekleşen defilelerle belirleniyor gibi olsa da asıl trendler bizim sokakta ne gördüğümüze bağlı oluyor. Serinin ilk yazısında bahsedeceğim trend ise "Aynalı Gözlükler".



Aynalı gözlükler camlarının ışığı yansıtması sebebiyle üzerinizdeki kıyafetlerin rengini de yansıtabilir ve ortaya böyle hoş bir görüntü çıkabilir :)




Trendlerden bahsederken Anna Dello Russo'suz olmaz! Onun öncülüğünü etmediği, şahaneliğiyle uymadığı bir trend olmayacağı gibi aynalı güneş gözlüklerinde de başı çeken isimlerden!



Sokak stillerinde sıkça karşımıza çıkan bu gözlükleri "high-end" markaların yanı sıra, H&M, Bershka, Zara, Mango gibi perakende mağazalarında da bulabilirsiniz. Hatta ben H&M'de müthiş bir model denemiş fakat biraz küçük geldiği için bırakmıştım. Ardından o modeli instagramda 2 fotoğrafta bir görür oldum, tabi kıskandım :) Ee böyle olunca da bu gözlükler yine alışveriş radarıma girmiş oldu. Bence tatile gitmeden siz de bir tane edinmelisiniz!



XOXO!



3 comments:

мaᖱaмe кoкoş said...

Hahah muhtelemelen uzaylı gibi hisedicem kendimi ama güzelmiş gözlükler :)

Fifthfloorovergoldenhorn said...

Evet evet bende edinecegim hemen bi adet listemin baslarinda geliyor <3

New York Lover D. said...

Kokoş, ilk çıktıklarında bende de aynı his vardı ama şu an çok beğeniyorum :)

Fifthfloorovergoldenhorn, ahh benim de :) h&m'dekileri bıraktığıma pişmanım:)