Friday, September 23, 2011

New York Fashion Week '11 *Vol.1

İstanbul fashion week'e gösteremediğim özeni New York, Londra, Milano ve Paris için gösteriyorum, göstereceğim söz :) Şimdiden, görücüye çıkan tüm defileleri inceledim ve koleksiyonlardan favorilerimi belirledim bile. New York FW'le başlayalım!

Here are my besties from New York FW!


Anna Sui


Anna Sui'nin renkli, pin up havasındaki tasarımlarını beğenmemek mümkün değil! Yüksek beller, büstiyerler ve karışık desenler başrolde! Kalpli elbise ise tapılası güzellikte :)


Carolina Herrera 


Carolina Herrera'nın renkleri ve desenleri gece elbiselerine nasıl güzel uyguladığı yine apaçık ortada! Favorim ucuna doğru transparanlaşan, uzun sarı elbise!


Calvin Klein


Calvin Klein'ın sade ve minimal çizgilerine bu kez uçuşan etekler ve blazer formlu elbiseler eşlik ediyor. İlk sıradaki siyah elbiseyi çok beğendim, göğüs kısmındaki detayla çok göz alıcı duruyor :)


Diane Von Furstenberg



Yinde bolca desen ve salaş bir tarzla karşımıza çıkıyor Diane Von Furstenberg. Soft renklerin arasında, saks mavisi elbise dikkatimi çekti tabi :)


Donna Karan



Donna Karan'ın vücudu saran formuyla bazı modelleri Herve Leger by Max Azria'yı anımsatsa da hepsi muhteşem! 2.sıranın başında tek omuzlu elbise defileden favorim.


Herve Leger by Max Azria


Bir önceki resimde andığım Herve Leger by Max Azria, klasik bandaj formuyla ve etek uçlarında pile detaylarıyla çıkıyor karşımıza. En beğendiğim koleksiyonlardan biri olmakla beraber hangisini daha çok beğendiğime karar veremiyorum :)


Jason Wu




Jason Wu, NYFW'e damgasını vuran tasarımcılardan biri oldu. Yüksek bel ve mini şortlarla beraber gece kıyafetlerinde de renkli tafta ve kabarık etekleri tercih etmiş. Bu koleksyionla benim kalbimi fethetti diyebilirim.  Parlak mavi, kabarık etekli elbise favorim oldu!


Marc by Marc Jacobs


Marc by Marc Jacobs renkleri ve çizgileri kullanmaktan kaçınmamış ama ilk sıradaki çizgili elbiseleriyle Prada'dan esinlenmiş! gibi geldi bana :) Yine de bu esinlenişe! göz yumup, pembe kuşlu eteğe hayran oluyorum :)


Michael Kors


Michael Kors, safari & army tarzıyla beni şaşırtmakla kalmıyor, çok da beğenimi kazanıyor. Oversize kazaklar, leopar ve zebra deseni beraber hiç bu kadar güzel görünmemişti gözüme!

P.S. Fotoğrafların dengesiz boyutları için kusura bakmayın, ilk kez böyle bir kolaj yaptım :)

Devamı gelicek, takipte kalın :)

It'll be continued, follow me! :)


~
Kisses,
New York Lover D.

6 comments:

SecretFashionLove said...

I love your header amazing !
Love S.

Check out our Blog

http://secretfashionlove.blogspot.com/

Nazlı Babaoglu said...

aaahhhh ne kadar güzel hepsi ! bayıldım canım :) ne iyi yapmışsın böyle bi post hazırlayarak. sevgiyle kal.

New York Lover D. said...

secretfashionlove, thank you :)

Nazlı B, çok teşekkürler canım beğenmene sevindim :)

EazyEee said...

süper bi özet..
xoxo

New York Lover D. said...

EazyEee, çok çok teşekkürler :)

The Lizard Queen said...

harika bir ozet olmus. jason wu'ya yine, yeni, yeniden bayildim bu koleksiyonla.

http://the-lizard-queen.blogspot.com/