Wednesday, May 1, 2013

Mango, Gratis, Watsons Alışverişleri

Yine bir alışveriş postuyla karşınızdayım! Mango'dan aldığım tek parçanın yanı sıra, Gratis ve Watsons'dan kozmetik ve bakım ürünleri aldım. Aşağıdaki toplu fotoğrafın ardından aşağıda detaylı olarak bahsedeceğim :)



1.Mango Tshirt - 22.90 TL : Mango'nun bu yazılı tshirt serisini bilmeyen kalmadı sanırım. Siyah rengi vardı, dayanamadım bu "it girl" yazılıyı da aldım.

2.Watsons Krepe Tarağı : 3.5 TL : En sağda göreceğiniz krepe tarağını aldım. Saç şekillendirmek için lazım oluyordu, indirimdeyken aldım ben de.



3.Watsons Çilekli Vücut Peelingi - 4 TL : Uzun zamandır bir vücut peelingi almak istiyordum, yine indirimde olunca buna bir şans vermek istedim. Kokusu harika!

4.Watsons Derinlemesine Temizleyici Çamur Maskesi - 4.5 TL : Bu ürün bir anda karşıma çıktı ve dış görünümü öncelikle dikkatimi çekti. Çamurlu bir yüz maskesi ve 3 çeşidi vardı. Ben almışken derinlemesine temizleyici olanı olsun dedim ve bunu aldım. Hakkında detaylı bir yazı ve video gelecek :)



5.Salyangoz Özlü Yaşlanma Karşıtı Yüz Maskesi - 2 TL : Salyangozlu olması ilk bakışta tiksindirici gelse de, cilde faydalı olduğuyla ilgili pek çok şey okumuştum, bu sebepten bir şans vermek istedim. Gratis'ten aldım.

6.Salyangoz Özlü Hücre Aydınlatıcı Yüz Maskesi - 2 TL : Aynı maskenin hücre aydınlatıcı özellikli olanı.

7.L'action Paris Hindistan Cevizli Pürüsüzleştirici Maske - 4.5 TL : Bu markanın farklı bir maskesini deneyip memnun kalmıştım, bir de farklı bir çeşidini denemek istedim. Gratis'ten aldım.




8.Essence Ruj (52-In the nude) - 6.95 TL : Bu rujla aşk yaşıyorum diyebilirim! Denediğim ilk essence markalı ruj, rengi tam bir ten rengi ve dudakta harika duruyor. Kokusu da müthiş. Elimdeki swatchta alttaki renk.

9.Essence Ruj (53-All about cupcakes) - 6.95 TL : Açık pembe tonlarında, yine harika bir ruj. Rengi tam yazlık bence. Swatchta üstteki renk.



10.Maybelline Color Tattoo (Pink Gold) - 11 TL : Color tattooların bu rengini çok ama çok istiyordum. Watsons'ta bulunca hemen aldım.



11.Essence (106-Free Hugs) - 2.5 TL 
12.Essence (03-Cotton Candy) - 2.5 TL
13.Essence French Manikür Kalemi - 6.95 TL : İlk kez aldım, çok başarılı! Keçeli kalem gibi bir ucu var ve tırnak uçlarınızı boyamak inanılmaz kolay.


Alışverişim burada sona eriyor. Videosunu izlemek için Youtube kanalıma uğramayı unutmayın!


XOXO




5 comments:

Makyaj Kelebegi said...

Tümünü güle güle kullan canım.Essence free hugs'ı yeni denedim. Eminim seveceksin.Essence cupcake ruju bugün ikinci görüşüm çok merak ettim.

KozmetikHikayeleri said...

iyi günlerde kullaaannnnnnnnn :)
şu color tattoo farları çok merak ediyorum alıp almamakta kararsızım sence almalımıyım ?

New York Lover D. said...

makyaj kelebeği, çok teşekkürler :) free hugsı şu an sürdüm ve bayıldımmm durup durup ellerime bakıyorum :) all about cupcakes çok tatlı bir renk bence dene :)

alya, çok teşekkürler :) color tattooları şiddetle öneririm! bende iki rengi var, çok güzelleeeer :)

Aquaris Blog said...

it girls tşörtü gelir gelmez bitmişti burada sen iyi bulmuşsun güle güle giy
sanırım o salyangozlu maskelerden ben de alıcam

New York Lover D. said...

KOVA KADINIYIM BEN, ben de ilk gittiğim mangoda bulamadım, sonra denk geldim :)